Fűszerek és só

  • A bélfeldolgozáshoz, a bél tartósításához rengeteg sót használunk fel. Annak érdekében pedig, hogy a bél megtartsa szép természetes színét és ne szürküljön el, mi kizárólag a legjobb minőségű, hófehér, palamentes, Ausztriában bányászott sót használjuk fel. Mi nagyon kényesek vagyunk a sóra, így ami nekünk jó, az másoknak is jó kell hogy legyen! Sokan és sokszor megkerestek minket a só miatt, így kezdtük el annak forgalmazását. Termékkínálatunkban jelenleg két féle só van:
  • vákuumsó, 50 és 25 kg-os kiszerelésben, illetve
  • nitrites pácsó, 25 kg-os kiszerelésben.

Mi 25 éve belet árulunk. Márpedig a bélből kolbász lesz, ahhoz pedig fűszerek is kellenek, így belevágtunk a fűszerek, fűszerkeverékek és adalékanyagok forgalmazásába is. Nálunk csak kiváló minőségű fűszereket, fűszerkeverékeket találhatnak kedves vevőink. Ezeket kicsomagolva lehet tőlünk megvenni, általában 25, 10, 5, 1, 0,5 és 0,25 kg-os kiszerelésekben.

Részletes listánkat kérlek az Áraink menüpontban keresd! 

Legkeresettebb fűszereink felsorolásszerűen:

  • különleges fűszerpaprika őrlemény
  • csípős paprika
  • chilipor
  • feketebors
  • fehérbors
  • színesbors
  • szegfűbors
  • fűszerkömény
  • majoranna
  • szerecsendió
  • fokhagyma porok, granulátumok, szeletek
  • vöröshagyma por
  • babérlevél
  • koriander
  • gyömbér
  • kurkuma
  • mustármag őrlemény
  • stb.

Legkeresettebb fűszerkeverékeink, 10 kg töltőmasszához kikeverve:

  • kolbász keverékek: csabai és gyulai típusú keverékek, csípős és csemege
  • grillkolbász keverékek: magyaros, pikáns, bajor, stb.
  • szalámi keverékek: téliszalámi jellegű keverék, csípős vastagkolbász keverék, stb.
  • fűszeres sonkapác, tűspác keverékek

Az általunk forgalmazott leggyakoribb adalékanyagok:

  • borsórost
  • tetranátrium-pirofoszfát
  • nátrium glutaminát
  • dextróz