Marhabél

HUDadmin/ július 30, 2014/ Marhabél/ 0 comments

A marhabél használata sajnos a műbelek elterjedésével kezd kiszorulni hazánkból, pedig komoly hagyományokkal rendelkezünk ezen a téren is.

Felhasználható részei:

Pacal – elsőrendű pörkölt alapanyag

Marhatorok

Marhavékonybél – hurka és májas előállításához

Marhavakbél – párizsifélék előállításához

Marhavastagbél – szalámifélékhez a legjobb választás, vadhúst meg egyenesen bűn másba tölteni!

A marhabelek felhasználásának egyik legnagyobb gátja, hogy kizárólag import alapanyagot lehet forgalmazni, ugyanis az Európai Unió területén mindenütt, így hazánkban is tilos a marhabél elsődleges feldolgozása. Ennélfogva az igényeket mi is csak Dél-, illetve Közép-Amerikai importból tudjuk kielégíteni.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*