Műbelek, sonkahálók

Faser típusú cellulóz műbelek:

  • Füstölhető, főzhető műbelek
  • Felhasználás: Szalámi félék, turista, disznósajt
  • Kéz meleg vízben fél órát kell áztatni, és túltölteni, hogy a bél tudja követni a masszát száradás közben! Kerülni kell a huzatos helyet, mert könnyen ráncosodhat!

Kollagén alapú műbelek:

  • Füstölhető, 62°C-ig főzhető műbelek
  • Felhasználás: Szalámi félék, disznósajt
  • Sós, hideg vízben történő rövid áztatás után tölthető

Spektar típusú levegő és vízgőz át nem eresztő műbelek:

  • Nem főzhető, nem füstölhető
  • Felhasználás: felvágottak, májasok

Sonkahálók:

  • Több méretben, színben és szemsűrűségben kapható, a vevő igényeinek megfelelően

Textil belek:

(gyomor forma, nyúl, malac, tojás formájú, egyenes nemzeti színű)

Ragasztott bél:

Szalámihoz használatos, nagyon rövid áztatást követően.

kapcsolat

Elérhetőségeink

Holundarm Kft

Tel.: +36-57-436-028, +36-30-582-82-77

Fax: +36-57-436-318

holundarm@gmail.com

 

Címünk

H-5122 Jászdózsa

Széchenyi út 98.

Nyitvatartásunk

H-P: 7:30-16:00