Természetes belek

Sertésvékonybél
  • A sertésvékonybél különböző kolbász, és hurka-félék burkoló anyaga. A bél átmérőjétől függően, általában az alábbi módon használják:

30/32 – grillkolbásznak

32/34 – a debreceni páros klasszikus mérete

34/36 – sütőkolbász

36/38 vagy 38/40 – füstölt kolbász

38/40, 40/42 vagy 42/+ – hurkafélékhez

Sertésgyomor
  • A sertésgyomor a disznósajt és különböző hússajtok burkolóanyaga.

Sertés vastagbél (fodros vastagbél)
  • Hagyományos hurkaféléket töltenek bele.
Sertésnachenden (egyenes vastagbél)
  • Hurka és májas-félék burkoló anyaga.
Sertéskuláré
  • Elsősorban vastagkolbász gyártáshoz használják, de májas termékek is jól mutatnak benne.
Sertésvakbél
  • Kulen vagy hurka gyártáshoz használatos.
Szárított hólyag
  • Szajmóka, különleges kolbász és hússajtok „ruhája”.
Marhavastagbél
  • Szalámik, vastagkolbászok, májasok burkoló anyaga.
Marhavékonybél
  • Elsősorban hurka-féléket töltenek bele.
Juhbél
  • Grill kolbászok, prémium virslik burkolóanyaga.
Kicsomagolt, fogyasztási belek

A boltok polcain is találkozhat egyes termékeinkkel:

  • Sertésvékonybél fogyasztási 10-20 méter/csomag
  • Sertéskocabél fogyasztási 20 méter/csomag
  • Sertésgyomor fogyasztási 2 darab/csomag
  • Sertésvakbél fogyasztási 2 darab/csomag
  • Sertésvastagbél fogyasztási 5 méter/csomag
  • Sertéskuláré fogyasztási 5 darab/csomag
  • Marha vastagbél fogyasztási 5 méter/csomag
  • Marha vékonybél fogyasztási 10 méter/csomag

kapcsolat

Elérhetőségeink

Holundarm Kft

Tel.: +36-57-436-028, +36-30-582-82-77

Fax: +36-57-436-318

holundarm@gmail.com

 

Címünk

H-5122 Jászdózsa

Széchenyi út 98.

Nyitvatartásunk

H-P: 7:30-16:00