Faser típusú cellulóz műbelek:
- Füstölhető, főzhető műbelek
- Felhasználás: Szalámi félék, turista, disznósajt
- Kéz meleg vízben fél órát kell áztatni, és túltölteni, hogy a bél tudja követni a masszát száradás közben!
Kollagén alapú műbelek:
- Füstölhető, 62°C-ig főzhető műbelek
- Felhasználás: Szalámi félék, disznósajt
- Sós, hideg vízben történő rövid áztatás után tölthető
Spektar típusú levegő és vízgőz át nem eresztő műbelek:
- Nem főzhető, nem füstölhető
- Felhasználás: felvágottak, májasok
Sonkahálók:
- Több méretben, színben és szemsűrűségben kapható, a vevő igényeinek megfelelően
Textil belek:
Számtalan színű és formájú (gyomor, nyúl, malac, tojás alakú, egyenes nemzeti színű) textil bél létezik! Egyedi csomagolása lehet egy szép ajándéknak!
Ragasztott bél:
Szalámihoz használatos, nagyon rövid áztatást követően.
kapcsolat
Elérhetőségeink
Holundarm Kft
Tel.: +36-57-436-028, +36-30-582-82-77
Fax: +36-57-436-318
Címünk
H-5122 Jászdózsa
Széchenyi út 98.
Nyitvatartásunk
H-P: 7:30-16:00